Korvalävistys Ketju & Unisieppari

Korvalävistys unisieppaririipuksella ja ketjulla. Korvalävistyksen toinen osa kiinnitetään korvalehteen ja toinen osa rustoon.
SKU: RUS113

Availability: In stock

€9.90

Orders made before 14 p.m. are mailed on the same day. Read more...

Our customer service will be happy to assist you on info@savanni.com.

Products can be returned free of cost for 14 days (does not apply for hygiene products).

Buy this product and earn points! Read more...

* Required Fields

Details
Details

Upea ja näyttävä koru korvaan. Korvalävistyksen toinen osa kiinnitetään korvalehteen ja toinen osa rustoon. Korvakorun molempien kirurginteräsvarsien korvan eteen näkyville jääviin palloihin on upotettu kimaltelevat kivet. Korvalehdestä riippuvassa koruosassa on unisieppaririipus, jonka verkkoa koristaa helmi. Unisiepparista roikkuu kaksi sulkariipusta. Korvalävistyksessä on ketju, joka jatkuu rustoon ja yhdistää lävistyskorun näyttäväksi kokonaisuudeksi.

Unisiepparit ovat alun perin Intiaanien taikakaluja. Unisiepparien verkon tarkoituksena on ottaa kiinni unia ja ajatuksia sekä suojata pahoilta unilta ja negatiivisilta ajatuksilta. Pahat unet ja negatiiviset ajatukset jäävät kiinni verkkoon ja häviävät päivän ensimmäisten auringonsäteiden paistaessa. Hyvät unet ja positiiviset ajatukset suodatetaan, päästetään verkon läpi ja ne valuvat unisiepparin roikkuvien sulkien kautta mieleen. Unisiepparin sulkien heiluminen kertoo, että niiden läpi kulkee kaunis uni tai ajatus. Korvakorun muodossa voit pitää unisiepparin positiiviset vaikutukset, energian ja symbolisen merkityksen mukanasi kaikkialla.

Korvalävistyksen tappien paksuus 1.2mm ja pituus 6mm tai 8mm.
Kivellisten etupallojen koko 4mm ja takapallojen koko 3mm. Korvalävistyksen molempien tappien molemmat pallot aukeavat kierteillä.
Korvalävistyksen materiaali on kirurginterästä.
Valikoimassa on eri värivaihtoehtoja, valitse mieluisin alavalikosta.

Additional Info
Additional Info
Theme Dreamcatcher
Ear lobe No
Size No
Thickness 1.2mm
Diameter No
Ball size No
Gem size No
Material Surgical steel
Reviews
Write Your Own Review
You're reviewing: Korvalävistys Ketju & Unisieppari
Tags
Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.