Korut netistä - Verkkokauppa Savanni.com

Korukauppa Savannilta netistä tilatut korut toimitetaan kotiin toimituskuluitta. Riippuen tilattujen tuotteiden määrästä, korut netistä toimitetaan joko 1. luokan kirjeessä (0€) tai pikakirjeenä (6,20€).

Maksun voi suorittaa kaikilla yleisillä maksuvälineillä, kuten esimerkiksi yleisimpien pankkien verkkomaksulla sekä Mastercard-, Visa- ja Visa Electron -korteilla. Lisäksi on mahdollista maksaa korut laskulla tai osamaksulla.

Tuotevalikoima netissä

Savannilta voit tilata monenlaisia koruja netistä. Tuotevalikoimiin kuuluvat muun muassa lävistyskorut, feikkilävistyskorut, kaulakorut, korvakorut, riipukset, käsikorut, varvaskorut, korvaklipsit ja huivit. Netin lävistyskoruvalikoimaan kuuluvat napa-, kulma-, kieli-, nänni-, rusto-, tragus-, häive- ja huulikorut, sekä lävistysrenkaat ja hevosenkengät. Kaikki lävistyskorut ja tarvikkeet löydät lävistyskorut -tuotekategoriasta.

Materiaaleina koruissa käytetään kaikkea aina puun ja titaanin väliltä. Savannin korut tuotetaan laadukkaista materiaaleista. Puu- ja luukorut valmistetaan pienissä korupajoissa ja Savannilla on oma tuotteiden maahantuontiketju. Näin pystytään varmistamaan, ettei koruja valmisteta etiikan vastaisesti.

Savanni.com - kotimainen kauppa!

Savanni.com on suomalainen verkkokauppa. Yritys on perustettu Helsingissä vuonna 2001, ja se toimii edelleen täysin kotimaan kamaralla. Kaikki tilaukset pakataan ja lähetetään Espoon varastoltamme, ja myös asiakaspalvelu toimii Suomessa. Toimitukseen käytämme Suomen postia. Kotimaisen verkkokaupan valtteja on ilmainen ja nopea toimitus, ilmainen palautus, turvalliset maksutavat sekä ystävällinen ja tehokas asiakaspalvelu. Me uskomme, että hyvä palvelu on paras mainos!

Valitse siis Savanni.com - kotimainen vaihtoehto nettishoppailulle