Bola-Koru Kuvioitu Hopeasydän

Kuvioitu hopea sydän bola-riipus.

Bola-korun hintaan sisältyy pitkä 120cm nauha, jonka värin voit valita valikosta. Voit myös tilata nauhan sijaan teräksisen palloketjun 4.90 euron lisähintaan. Palloketjun pituus on 120cm, jonka voi halutessa lyhentää katkaisemalla.
SKU: BOLA004

Availability: In stock

€44.90

* Required Fields

Orders made before 14 p.m. are mailed on the same day. Read more...

Our customer service will be happy to assist you on info@savanni.com.

Products can be returned free of cost for 14 days (does not apply for hygiene products).

Buy this product and earn points! Read more...

Details
Details

Kauniisti helisevä sydämenmuotoinen hopeinen kuvioitu bola-riipus sileällä pinnalla.

Meksikolainen bola-koru on kaunis helistinkoru raskaana olevalle äidille. Korun sisällä oleva pieni messinkikello helähtää kauniisti odottavan äidin liikkuessa ja rauhoittaa sekä syntymätöntä lasta että äitiä. Bola-koru onkin erityisesti tulevien äitien suosima odotuskoru.

Bola-korua pidetään riippumassa pitkässä nauhassa tulevan äidin vatsan päällä, jolloin bola-korusta kantautuu kauniin hiljaista helinää kohtuun vauvan iloksi. Lapsi voi kuulla ja tunnistaa bola-korun maagisen soinnun jo 20 raskausviikosta eteenpäin. Kun äiti käyttää bola-korua säännöllisesti riippumassa vatsansa päällä odotusaikana, vauva oppii tunnistamaan bola-korun äänen samaan tapaan kuin äidin sydämenlyönnit ja rauhoittuu sen kuullessaan, myös syntymänsä jälkeen. Koska bola-korun tutut äänet jatkavat rauhoittavaa vaikutustaan myös vauvan synnyttyä, bola-koru toimii myös ihanana imetyskoruna. Vauvan ja äidin yhteisissä hetkissä vauva voi hypistellä bola-korua ja tuttu helinä tuo vauvalle turvallisuuden tunteen.

Bola-koru on kestävä riipus, jota voi käyttää vuodesta toiseen ja jonka voi antaa myöhemmin eteenpäin vaikkapa äidiltä tyttärelle tai suvussa seuraavalle raskaana olevalle. Bola-korua voi myös hyvin kantaa kuin mitä tahansa riipusta, jolla on kaunis ja ilahduttava merkitys.

Bola-korun sydämen koko 17mm x 29mm.
Bola-korun materiaali on hopeaa ja sisällä helisevän kellon materiaali on messinkiä.

Additional Info
Additional Info
Theme Heart
Ear lobe No
Size No
Thickness No
Length No
Diameter No
Ball size No
Gem size No
Material Silver
Color No
Reviews
Write Your Own Review
You're reviewing: Bola-Koru Kuvioitu Hopeasydän
Tags
Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.