Hammaskoru Kristalli

Hammaskoru kirkas kristalli. Hammaskoru on kooltaan 2mm siro ja sen 15 heijastuspintaa heijastavat kauniisti valoa.
SKU: HMS003

Availability: In stock

€12.90

Orders made before 14 p.m. are mailed on the same day. Read more...

Our customer service will be happy to assist you on info@savanni.com.

Products can be returned free of cost for 14 days (does not apply for hygiene products).

Buy this product and earn points! Read more...

Details
Details

Tee hymystäsi häikäisevä hammaskorulla! Hammaskorut luovat upean säihkyvän hymyn ja vilahtavat kauniisti puhuessasi sekä kimaltelevat hymyillessäsi! Savannin hammaskorut ovat kooltaan hienovaraisia, mutta niiden säihke on täynnä modernia glamouria! Hammaskorut ovat todellisia katseenvangitsijoita, joilla voit korostaa hymyäsi, hampaitasi tai vetää katseen huuliisi.

Siro kirkas hammaskoru kristalli on 2mm kokoinen. Hammaskorussa on 15 heijastuspintaa, joten se heijastaa kauniisti valoa ja kimaltelee ihanasti. Hammaskorun takaosa on tasainen, mutta karhea, joten se soveltuu hyvin kiinnitettäväksi hampaan pinnalle. Hammaskorut tulevat meille valmistajalta, joka tekee myös hammaslääkärien välineistöä eli ne soveltuvat hyvin käytettäväksi hampaissa.

Hammaskoru käydään kiinnittämässä hapaan pintaan hammaslääkärillä tai suuhygienistillä. Hammaskoru poistetaan hampaasta myös hammaslääkärillä tai suuhygienistillä ilman, että hammaskorusta jää jälkeä hampaaseen tai, että hammaskoru vaurioittaisi hammasta. Hammaskorun kiinnitys on suhteellisen nopeaa ja kivutonta. Oikein tehtynä hammaskorun kiinnitys on vaaratonta eikä se vahingoita hammasta tai vaikuta syömiseen tai hampaiden puhdistukseen. Kun kiinnitys on tehty hyvin, hammaskoru pysyy hampaissa niin kauan kunnes haluat ottaa sen pois.

Additional Info
Additional Info
Theme No
Ear lobe No
Size 2mm
Thickness No
Length No
Diameter No
Ball size No
Gem size No
Material No
Color Clear
Reviews
Write Your Own Review
You're reviewing: Hammaskoru Kristalli
Tags
Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.