Venytyskoru Spiraali Sarvi

Käsin sarvesta veistetty spiraali venytyskoru.
SKU: EXO001

Availability: In stock

€6.90

* Required Fields

Orders made before 14 p.m. are mailed on the same day. Read more...

Our customer service will be happy to assist you on info@savanni.com.

Products can be returned free of cost for 14 days (does not apply for hygiene products).

Buy this product and earn points! Read more...

Details
Details

Sarvesta käsin veistetty kiiltävän musta venytysspiraali. Sarvesta valmistettu venytyskoru on kevyt ja miellyttävä käyttää. Sarvi on huokoinen materiaali, joka hengittävyytensä vuoksi sopii hyvin korvan venyttämiseen. Sarvivenytyskorun voi puhdistaa kevyesti miedolla saippualla ja pyyhkiä pehmeällä kankaalla, myös öljyllä kiillottamista suositellaan silloin tällöin.

Venytyskoru on tehty vesipuhvelin sarvesta. Koska vesipuhveli on Aasiassa varsin arvokas eläin, ei eläintä koskaan tapeta vain korujen vuoksi, vaan koruissa käytettävä materiaali saadaan eläimen kuoltua. Sarvikoruja voikin mielestämme käyttää hyvällä omallatunnolla, koska koko eläimen hyötykäyttö sen kuoltua on ekologisestikin järkevää.

Korvan venyttämiseen soveltuva sarvinen venytysspiraali on saatavilla useassa eri paksuudessa. Valitse venytyskorun paksuus valikosta. Venytyskorun paksuus tarkoittaa korun paksuinta kohtaa. Venytyskorujen halkaisijan koko voi hieman vaihdella, sillä spiraalit ovat käsintehtyjä.

Venytyskorun paksuus 1.6mm-12mm.
Venytyskorun halkaisijan koko vaihtelee paksuuden mukaan. 1.6mm, 2mm, 2.5mm ja 4mm paksuisen venytyskorun halkaisija on noin 20mm, 3mm paksuisen venytyskorun halkaisija on noin 25mm, 5mm ja 6mm paksun venytyskorun halkaisija on noin 30mm sekä 8mm, 10mm ja 12mm paksun korun halkaisija on noin 40mm. Venytyskorujen halkaisijoiden koot voivat hieman vaihdella, sillä spiraalit ovat käsintehtyjä.
Venytyskorun materiaali on sarvea.
Hinta on kappalehinta.

Additional Info
Additional Info
Theme No
Ear lobe No
Size No
Length No
Diameter No
Ball size No
Gem size No
Material Horn
Color No
Reviews
Write Your Own Review
You're reviewing: Venytyskoru Spiraali Sarvi
Tags
Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.