Hammaskoru Kristalli Boreale

Borealen värinen hammaskoru heijastaa upeasti monia eri värejä. Hammaskoru on kooltaan 2mm siro ja sen 15 heijastuspintaa heijastavat kauniisti valoa.
Varekode: HMS005

Tilgjengelighet: På lager

kr 113,12

Arkisin ennen klo 14 tehdyt tilaukset ehtivät päivän postiin. Lue lisää...

Asiakaspalvelu auttaa osoitteessa info@savanni.com

Ilmainen palautus 14 päivää (ei koske hygieniatuotteita).

Osta tämä tuote ja ansaitse pisteitä! Lue lisää...

Produktbeskrivelse
Detaljer

Tee hymystäsi häikäisevä hammaskorulla! Hammaskorut luovat upean säihkyvän hymyn ja vilahtavat kauniisti puhuessasi sekä kimaltelevat hymyillessäsi! Savannin hammaskorut ovat kooltaan hienovaraisia, mutta niiden säihke on täynnä modernia glamouria! Hammaskorut ovat todellisia katseenvangitsijoita, joilla voit korostaa hymyäsi, hampaitasi tai vetää katseen huuliisi.

Siro borealen värinen hammaskoru heijastaa upeasi monia eri värejä. Hammaskoru on 2mm kokoinen. Hammaskorussa on 15 heijastuspintaa, joten se heijastaa kauniisti valoa ja kimaltelee ihanasti. Hammaskorun takaosa on tasainen, mutta karhea, joten se soveltuu hyvin kiinnitettäväksi hampaan pinnalle. Hammaskorut tulevat meille valmistajalta, joka tekee myös hammaslääkärien välineistöä eli ne soveltuvat hyvin käytettäväksi hampaissa.

Hammaskoru käydään kiinnittämässä hapaan pintaan hammaslääkärillä tai suuhygienistillä. Hammaskoru poistetaan hampaasta myös hammaslääkärillä tai suuhygienistillä ilman, että hammaskorusta jää jälkeä hampaaseen tai, että hammaskoru vaurioittaisi hammasta. Hammaskorun kiinnitys on suhteellisen nopeaa ja kivutonta. Oikein tehtynä hammaskorun kiinnitys on vaaratonta eikä se vahingoita hammasta tai vaikuta syömiseen tai hampaiden puhdistukseen. Kun kiinnitys on tehty hyvin, hammaskoru pysyy hampaissa niin kauan kunnes haluat ottaa sen pois.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Tema Nei
Korvalehti Nei
Størrelse 2mm
Tykkelse Nei
Lengde Nei
Diameter Nei
Kulestørrelse Nei
Stein størrelse Nei
Materiale Nei
Farge Boreale
Produktomtaler
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Hammaskoru Kristalli Boreale
Produkttagger
Produkttagger

Bruk mellomrom for å skille tagger. Omgi setninger med apostrof (').