Venytyskoru Spiraali Sarvi

Käsin sarvesta veistetty spiraali venytyskoru.
Varekode: EXO001

Tilgjengelighet: På lager

kr 60,51

* Påkrevde felt

Arkisin ennen klo 14 tehdyt tilaukset ehtivät päivän postiin. Lue lisää...

Asiakaspalvelu auttaa osoitteessa info@savanni.com

Ilmainen palautus 14 päivää (ei koske hygieniatuotteita).

Osta tämä tuote ja ansaitse pisteitä! Lue lisää...

Produktbeskrivelse
Detaljer

Sarvesta käsin veistetty kiiltävän musta venytysspiraali. Sarvesta valmistettu venytyskoru on kevyt ja miellyttävä käyttää. Sarvi on huokoinen materiaali, joka hengittävyytensä vuoksi sopii hyvin korvan venyttämiseen. Sarvivenytyskorun voi puhdistaa kevyesti miedolla saippualla ja pyyhkiä pehmeällä kankaalla, myös öljyllä kiillottamista suositellaan silloin tällöin.

Venytyskoru on tehty vesipuhvelin sarvesta. Koska vesipuhveli on Aasiassa varsin arvokas eläin, ei eläintä koskaan tapeta vain korujen vuoksi, vaan koruissa käytettävä materiaali saadaan eläimen kuoltua. Sarvikoruja voikin mielestämme käyttää hyvällä omallatunnolla, koska koko eläimen hyötykäyttö sen kuoltua on ekologisestikin järkevää.

Korvan venyttämiseen soveltuva sarvinen venytysspiraali on saatavilla useassa eri paksuudessa. Valitse venytyskorun paksuus valikosta. Venytyskorun paksuus tarkoittaa korun paksuinta kohtaa. Venytyskorujen halkaisijan koko voi hieman vaihdella, sillä spiraalit ovat käsintehtyjä.

Venytyskorun paksuus 1.6mm-12mm.
Venytyskorun halkaisijan koko vaihtelee paksuuden mukaan. 1.6mm, 2mm, 2.5mm ja 4mm paksuisen venytyskorun halkaisija on noin 20mm, 3mm paksuisen venytyskorun halkaisija on noin 25mm, 5mm ja 6mm paksun venytyskorun halkaisija on noin 30mm sekä 8mm, 10mm ja 12mm paksun korun halkaisija on noin 40mm. Venytyskorujen halkaisijoiden koot voivat hieman vaihdella, sillä spiraalit ovat käsintehtyjä.
Venytyskorun materiaali on sarvea.
Hinta on kappalehinta.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Tema Nei
Korvalehti Nei
Størrelse Nei
Lengde Nei
Diameter Nei
Kulestørrelse Nei
Stein størrelse Nei
Materiale Horn
Farge Nei
Produktomtaler
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Venytyskoru Spiraali Sarvi
Produkttagger
Produkttagger

Bruk mellomrom for å skille tagger. Omgi setninger med apostrof (').